Βιωματικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας email
extra salespack

Μαθαίνω μέσα από το παιχνίδι, μεγαλώνω με αγάπη και ευτυχία!

Καλωσορίσατε στο Αεί Φέρειν! Ένα Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο σχεδιασμού αειφορικών δράσεων για παιδιά και ενήλικες. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και μετράμε ήδη πολλά χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της Συναισθηματικής Εκπαίδευσης, την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και τον Πολιτισμό.

Διατηρώντας υψηλό υγειονομικό πρωτόκολλο σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, σχολικές επισκέψεις, workshops για ενήλικες, γονείς και εκπαιδευτικούς, παιδικά πάρτι και kids camps.

Μέσα από τις δράσεις μας, μικροί και μεγάλοι, καλλιεργούν τις συναισθηματικές τους δεξιότητες, διαμορφώνουν αειφορική στάση ζωής κι ένα αίσθημα ευεξίας (well-being). Το «ευ ζην», η ενσυναίσθηση, η αλληλεγγύη και οι απαραίτητες Δεξιότητες Ζωής (Life Skills) μετατρέπονται σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

Μέχρι τώρα έχουμε συνεργαστεί με αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Ο.Α.Κ.Α. “Σπύρος Λούης”, η ΑΜΚΕ Αποστολή, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, το Xplore Entertainment Centre, η Ε.ΣΥ.ΟΜ., η Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών κ.α. μέσω εθελοντικών, πολιτιστικών αλλά και κοινωνικών δράσεων.

Κάποιες από τις βασικές θεματικές ενότητες των βιωματικών εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων είναι:

  • Η Συναισθηματική Εκπαίδευση (Emotional Intelligence) 
  • Οι Δεξιότητες Επικοινωνίας
  • Η Ενσυναίσθηση
  • Η Ψυχική Ανθεκτικότητα
  • Οι Συγκρούσεις &  o Εκφοβισμός (Bullying)
  • Η Ενδοσχολική Βία
  • Η Αυτοεκτίμηση & η Αυτοαντίληψη
  • Ο Αειφορικός τρόπος ζωής

* Το Αεί Φέρειν τηρεί υψηλά υγειονομικά μέτρα για τη μη διασπορά του COVID-19, σύμφωνα με τις εκάστοτε κρατικές οδηγίες και τα επιδημιολογικά πρωτόκολλα των αρμόδιων φορέων.

Δείτε τι είπαν για εμάς!

https://www.youtube.com/watch?v=9V2kuZ8kI88

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μάθετε περισσότερα για το φετινό μας Summer Camp. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

*
*
*
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς.
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Aei Ferein Camp Xploring Summer @OAKA

Xploring Summer @OAKA

Xploring Summer @OAKA

Το Aei Ferein Camp | Xploring Summer @OAKA πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Xplore Entertainment Center και περιλαμβάνει καθημερινές επισκέψεις στο μεγαλύτερο θεματικό και εκπαιδευτικό προορισμό στην Ελλάδα με ατελείωτο παιχνίδι, διασκέδαση και ένα ταξίδι με όχημα τη φαντασία! Τα παιδιά «κάνουν βουτιά» στα μυστικά των θαλασσών στο μοναδικό ενυδρείο της Αθήνας, ανακαλύπτουν τους νόμους της φυσικής και εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους, μέσα από το πιο διαδραστικό παιχνίδι περιπέτειας με δεινόσαυρους, ράλι και κρυμμένα στοιχεία.

Δράσεις για Κάθε Ηλικία!

Δράσεις για Κάθε Ηλικία!

Φέτος για πρώτη φορά υποδεχόμαστε δύο διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. MINI PLAYERS μικροί εξερευνητές (4-11 ετών) & TEENS CREATORS έφηβοι (12+ ετών). Οι MINI PLAYERS επισκέπτονται καθημερινά τις φαντασμαγορικές εγκαταστάσεις του Xplore Entertainment Center, ενώ οι TEENS CREATORS ανακαλύπτουν σταδιακά σε εβδομαδιαία βάση όλες τις πολύτιμες εμπειρίες του Κέντρου. Ελάτε να ανακαλύψουμε παρέα τον μαγικό κόσμο του Xplore Entertainment Center!

 Τί άλλο δεν λείπει;

Τί άλλο δεν λείπει;

Καινοτόμες βιωματικές δράσεις προσωπικής έκφρασης και ανάπτυξης, βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής παιδείας παρουσία Ολυμπιονικών αθλητών, μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις, προγράμματα βιωσιμότητας και νεανικής επιχειρηματικότητας, εικαστικά εργαστήρια, πολιτιστικές επισκέψεις, ρομποτική και πολλά πολλά ακόμα. Αθλήματα: Τένις, beach volley, κολύμβηση, στίβος, πινγκ-πονγκ, τραμπολίνο. Υγιεινή, πλήρης διατροφή με γεύματα που φέρουν την προσωπική σφραγίδα του Μάνου Δημητρούλη, Kλινικού Διαιτολόγου- Διατροφολόγου με ειδίκευση στη Διατροφή και Άσκηση.

Βιωματικές Εκπαιδευτικές Δράσεις

Παιδιά από 15 μηνών

Παιδιά από 15 μηνών

Αισθητηριακό παιχνίδι με φυσικά υλικά, ήχους, μουσική και ποικίλα ερεθίσματα! Στα βιωματικά εργαστήρια για μικρά παιδιά η φαντασία και η εξερεύνηση του κόσμου έχουν τον πρώτο λόγο. Συναισθήματα, εξέλιξη, ανάπτυξη και ενθάρρυνση σε sensory εργαστήρια με loose parts, γεμάτα νέες εμπειρίες και πρωτότυπες ιδέες.

Παιδιά 4 έως 12 ετών

Παιδιά 4 έως 12 ετών

Ομαδικά εργαστήρια με οριοθετημένο εκπαιδευτικό πλαίσιο, όπου τα παιδιά συνεργάζονται, προσπαθούν και τα καταφέρνουν! Σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, εξειδικευμένο παιδαγωγικό υλικό, έμπνευση από τις Τέχνες, το θέατρο και τα εικαστικά, επιστρατεύονται στο διασκεδαστικό ταξίδι της έκφρασης, της επικοινωνίας και της αγάπης για τον εαυτό, τους φίλους, την οικογένεια και τον κοινωνικό περίγυρο.

Σχολικές Επισκέψεις

Σχολικές Επισκέψεις

Σχολικά τμήματα κάθε ηλικίας, από νηπιαγωγεία μέχρι και πανεπιστημιακά τμήματα, έφηβοι αλλά και δάσκαλοι, καθηγητές και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων βρίσκουν πάντα ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Όλες οι ομάδες είναι ευπρόσδεκτες στα βιωματικά μας workshops, τα οποία υλοποιούνται από τους εξειδικευμένους συντονιστές μας είτε στις εγκαταστάσεις μας στο Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» είτε στις σχολικές τάξεις.

Workshops για Ενήλικες & Γονείς

Workshops για Ενήλικες & Γονείς

Καθημερινές δυσκολίες, προβληματισμοί και τρόποι διαχείρισης, όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα μέσα από τα Emotional Intelligence Workshops για ενήλικες και γονείς. Δουλεύοντας στο πλαίσιο της ομάδας, οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν τα διαφορετικά συναισθήματα, μαθαίνουν από την αρχή να αποδέχονται και αναπτύσσουν μηχανισμούς συναισθηματικής ετοιμότητας και αντιμετώπισης της δυσκολίας με θετικό τρόπο, με βάση τα προσωπικά, ατομικά χαρακτηριστικά του καθενός.

Aei Ferein Kids Camp

Aei Ferein Kids Camp

Μόλις τελειώσουν τα σχολεία ξεκινά το παιχνίδι στο Aei Ferein Camp|Xploring Summer @OAKA! Το πιο γεμάτο, το πιο χαρούμενο και περιπετειώδες Summer Camp διοργανώνεται από το Αεί Φέρειν που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης». Κηρύσσουμε την έναρξη στις 16/06/2022 και για 13 εβδομάδες – περιόδους απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές μέρες παρέα. Ελάτε να περάσουμε υπέροχα!

Παιδικά Party & Γιορτές

Παιδικά Party & Γιορτές

Διαφορετικά, πρωτότυπα και άκρως φαντασμαγορικά concepts! Γενέθλια, γιορτή ή απλά μια αφορμή για επιπλέον παιχνίδι; Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε τις πιο μεγάλες γιορτές με όλα όσα χρειάζεται να έχει ένα πετυχημένο παιδικό πάρτι. Μουσική, χορός, παιχνίδι, δραστηριότητες, κατασκευές, δώρα μπλέκονται και η παρέα δε σταματά να διασκεδάζει! Έτοιμοι; Οι εορτασμοί ξεκινούν! 

ΕΣΠΑ banner